Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu vreau să par ironic, dar e posibil ca până în noiembrie nici să nu mai existe PDL

Ponta: Nu vreau să par ironic, dar e posibil ca până în noiembrie nici să nu mai existe PDL

Ponta: Nu vreau să par ironic, dar e posibil ca până în noiembrie nici să nu mai existe PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    03 Apr 2012   •   22:45

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, referindu-se la interdicţia colaborării cu PDL a membrilor PSD, PNL şi PC, că măsura aceasta s-ar putea să nu îşi mai aibă rostul, deoarece este posibil ca până în noiembrie nici să nu mai existe PDL, informează Agerpres.

"Nu vreau să fiu ironic, dar e posibil ca, până în noiembrie, nici să nu mai existe PDL, la ritmul în care au pornit să se autodistrugă. Văd că se dau afară din partid. Ei sunt pe calea PNŢCD, dar PNŢCD a trecut prin aceste lucruri, după ce a pierdut alegerile. Ei, practic, înainte să piardă alegerile, se dau afară, pleacă oameni importanţi, se rup în grupuri", a afirmat Ponta. 

Liderul PSD a spus că una din cele trei rezoluţii care vor fi votate pe 7 aprilie, în congresele celor trei partide care compun USL, se referă la interdicţia colaborării politice a oricăruia din cele trei partide cu Traian Băsescu şi cu PDL.

"Această rezoluţie nu poate fi încălcată, pentru că orice decizie luată de un for inferior, adică birou permanent sau comitet executiv, nu se poate lua împotriva deciziei Congresului. Dacă oricare din cele trei decizii ar trebui să fie schimbată, ar însemna convocarea unui nou Congres. Eu pot să vă asigur în ceea ce priveşte PSD, cât şi în ceea ce priveşte PNL şi PC că nu am auzit un singur membru de la PSD sau de la PNL sau PC care să propună, chiar şi într-o adunare mai restrânsă, o colaborare cu Băsescu şi cu PDL. (...) Prima dată că ne-au păcălit, a fost ruşinea lor. A doua oară dacă ne-ar păcăli, ar fi ruşinea noastră", a declarat şeful PSD.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta pdl noiembrie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close