Antena 3 CNN Politică Posibilă remaniere a guvernului. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri

Posibilă remaniere a guvernului. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri

Posibilă remaniere a guvernului. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    21 Apr 2017   •   20:18

O remaniere a Guvernului Grindeanu este posibilă, având în vedere că sunt voci care vorbesc de nemulțumirile față de unii dintre miniștri, iar alții transmit pe surse că sunt miniștri care nu performează. Informația a fost dezvăluită de Radu Tudor, vineri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Astfel, potrivit informațiilor Antena 3, până în iunie este posibilă o remaniere a guvernului care să vizeze cel puțin doi miniștri.

Recent, președintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit de doi dintre miniștri. Este vorba de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și de ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

Decizia lui Tudorel Toader de a-i ierta pe şefii parchetelor, în cazul celebrei OUG 13 - Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr - a stârnit neumulţumire în coaliţie. Cel mai vehement la adresa ministrului Justiţiei a fost chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Nemulţumit de opţiunea ministrului, preşedintele PSD a spus atunci că partidul şi coaliţia nu îşi asumă această decizie. 

În urmă cu o zi, șeful PSD, Liviu Dragnea, declara, la Antena 3, că una dintre "nemulţumirile" sale este faptul că Ministerul de Finanţe şi ANAF nu şi-au schimbat atitudinea faţă de contribuabili, aşa cum a promis partidul în campanie, pentru ca statul să devină un "partener" al mediului de afaceri, şi a spus că speră că Viorel Ştefan a rămas om politic, nu "prizonier al funcţionărimii".

De asemenea, Dragnea a amintit tot joi și de ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, spunând că acesta trebuie să comunice mai bine, dar menţionând totodată că "este un ministru bun"

Guvernul Grindeanu: Patru remanieri, în trei luni

Până în prezent, în trei luni, din Guvernul Grindeanu au fost schimbați patru miniștri.

Este vorba despre Daniel Constantin - fost vicepremier și fost ministru al Mediului, Florin Jianu - fost ministru pentru Mediul de afaceri, Florin Iordache - fost ministru delegat al Justiției și Mihalea Toader - fost ministru delegat pentru Fonduri europene.

×

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Guvernul a găsit încă 1500 de lei pentru profesorii aflați în grevă
x close