Antena 3 Politică Predoiu, atac dur la Ponta: ”Nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni!”

Predoiu, atac dur la Ponta: ”Nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni!”

de M.Z.    |    26 Iun 2016   •   14:14
Predoiu, atac dur la Ponta: ”Nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni!”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com

Cătălin Predoiu a lansat un atac dur, duminică, la adresa fostului premier Victor Ponta.

” (...) mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte: Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat țigări de dimineață? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheții Parisului, un nimeni ai fost în gentuța lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiță te-au promovat la somația mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ți-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus”, a scris liberalul, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Predoiu a postat și o fotografie în care apare un tomberon pe care se află lipit un afiș electoral cu Victor Ponta.

Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, încheie Predoiu.

Citiți și Ponta: Deci, Marele PNL a devenit un fel de "Vacanța Mare" din vremurile de demult

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close