Antena 3 Politică Prefect Călăraşi: Titlurile de proprietate ilegale în cazul Nana vor fi anulate

Prefect Călăraşi: Titlurile de proprietate ilegale în cazul Nana vor fi anulate

de M.Z.    |    16 Apr 2014   •   15:33
Prefectul din Călăraşi, George Iacob, a spus miercuri, la Antena 3, după începerea urmării penale în cazul terenurilor preşedintelui Traian Băsescu, faptul că va face demersurile pentru anularea tuturor titlurilor de proprietate emise ilegal la Nana. 

"Vom face demersurile necesare în instanţă pentru ca toate titlurile de proprietate emise cu încălcarea dispoziţiilor legale să fie anulate", a declarat prefectul din Călăraşi, George Iacob, miercuri, la Antena 3.


Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close