Antena 3 CNN Politică Presupus plan de execuţie politică a ministrului Udrea, surprins într-o înregistrare secretă (VIDEO)

Presupus plan de execuţie politică a ministrului Udrea, surprins într-o înregistrare secretă (VIDEO)

Presupus plan de execuţie politică a ministrului Udrea, surprins într-o înregistrare secretă (VIDEO)
17 Aug 2009   •   08:57


O înregistrare secretă din comisia de anchetă a Elenei Udrea a apărut în presă. Aceasta ar fi putut fi făcută ori de un membru al comisiei ori de jurnalişti de pe microfoanele uitate deschise în sală.

Înregistrarea ar viza o aşa zisă execuţie politică a Elenei Udrea, membrii comisiei fiind surprinşi vorbind despre contractele ce vor fi verificate şi despre cei care urmează să fie audiaţi.

Membrii comisiei de anchetă pun la cale un plan de acţiune. Vor să verifice legalitatea programelor "The Land of Choice", "Turist in România" şi "Lumină la malul mării".

Din discuţiile membrilor comisiei mai reiese faptul că la audierile viitoare urmează să fie citaţi specialistul IT din Ministerul Turismului, un secretar de stat şi secretarul general.

În ceea ce-l priveşte pe şeful Direcţiei Dezvoltare, care urmează să se prezinte şi el la audieri, acesta "va fi luat la şuturi", după cum spune preşedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban.

Înregistrarea a fost făcută, se pare, chiar de către unul dintre membrii comisiei, la sfârşitul şedinţei de joi, 13 august.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Elena Udrea comisie inregistrare
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close