Antena 3 CNN Politică Prigoană îşi antrenează fiul în tainele politicii. Honorius, făcut preşedinte peste filiala... PDL Chicago

Prigoană îşi antrenează fiul în tainele politicii. Honorius, făcut preşedinte peste filiala... PDL Chicago

Prigoană îşi antrenează fiul în tainele politicii. Honorius, făcut preşedinte peste filiala... PDL Chicago
Sursa foto: Silviu Prigoanã
11 Aug 2009   •   16:34

PDL şi-a mai deschis o nouă filială în străinătate. Şi nu oriunde, ci în buricul oraşului lui Al Capone. Pe post de maestru de ceremonii, Honorius, fiul parlamentarului Silviu Prigoană. Planuri de viitor? Extinderea organizaţiilor PDL în marile oraşe americane pentru a asigura pe viitor reprezentanarea românilor din diaspora tot de către acest partid. Băiatul lui Prigoană are deja rivali politici. PNL are propria sa filială în Portland.
La adresa 2700 W Belmont Ave. Chicago, IL, USA. poate fi găsit sediul noii organizaţii a PDL din Statele Unite. Ideea pare împrumutată după modelul deja aplicat de PDL în Spania şi Italia.
?Ideea aceasta a venit după ce în România s-a introdus votul uninominal care a fost o iniţiativă a lui Traian Băsescu. În momentul în care s.au făcut colegiile pentru dispora, noi, cei din PDL am considerat că este imperios necesar să deschidem organizaţii ale partidului pentru ca cei care îi reprezintă pe românii din diaspora în Parlamentul României să vină chiar din rândul lor. Rolul şi scopul nostru ca şi partid politic în diaspora este să ne spunem problemele, să ne spunem ideile şi să participăm activ la modernizarea României prin politică? susţine fiul lui Prigoană într-un videoclip de prezentare postat pe site-ul www.pdlchicago.com.
Odrasla speră să o ia pe urmele tatăului său, deputat de sector 3 în Parlamentul României.
?Mă sprijină moral. Deocamdată nu are nici o legătura oficială în demersul meu de deschide această organizaţie aici? mai susţine cel care, potrivit spuselor sale, ar dori să-şi pună cunoştinţele şi expertiza ?în tot ceea ce înseamnă politici publice? în România.
Deocamdată, Honorius Prigoană mai are de aşteptat câţiva ani. PDL are ales deja un parlamentar pentru zona continentului american în persoana deputatului Mircea Lubanovici. Până când ar putea prelua ştafeta, copilul lui Prigoană visează la deschiderea de filiale PDL în mai toate oraşele importante ale Statelor Unite.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silviu Prigoana honorius prigoana
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close