Antena 3 CNN Politică Primarul din Gorj care a sărbătorit victoria călare: ”Iubesc aceste animale, să le arătăm oamenilor că de aici am plecat”

Primarul din Gorj care a sărbătorit victoria călare: ”Iubesc aceste animale, să le arătăm oamenilor că de aici am plecat”

Primarul Ion Dumitru Popescu (PSD) a găsit o modalitate unică pentru a sărbători că a câștigat un nou mandat la Primăria Drăguțești din județul Gorj. Politicianul s-a plimbat călare pe cal, pe străzile din comună, fiind escortat de zeci de mașini.

Primarul din Gorj care a sărbătorit victoria călare: ”Iubesc aceste animale, să le arătăm oamenilor că de aici am plecat”
de Andreea Cigolea    |    29 Sep 2020   •   13:30

Primarul a declarat că a vrut să le arate oamenilor că „de aici am plecat, de la simplele noastre animale”.

„Sunt un împătimit al cailor, iubesc aceste animale foarte mult și am zis să le arătăm oamenilor că de aici am plecat, de la simplele noastre animale, care acum nu mai sunt băgate în seamă, sunt lăsate într-o parte. Eu nu muncesc acest cal, îl țin doar de drag. Din dragoste pentru animale țin acest cal”, a spus primarul, la Digi24.

Dumitru Popescu a spus că a vrut astfel să transmită mulțumiri celor l-au votat pentru cel de-al doilea mandat.

„Am ținut cu tot dinadinsul să fiu pe acest exemplar, Șoimul, un armăsar de 3 ani, face parte din categoria cailor românești, semigreul românesc”, a spus Dumitru Popescu. 

×
Subiecte în articol: Gorj cal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close