Antena 3 CNN Politică Promisiuni din partea PSD

Promisiuni din partea PSD

Toată lumea care a avut contracte comerciale, politice, sau de alt fel, legale, cu PSD îşi va primi banii, a declarat vineri preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Promisiuni din partea PSD
31 Ian 2020   •   21:44

Întrebat într-o conferinţă de presă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, dacă au fost plătite toate datoriile pe care le avea partidul, Ciolacu a spus: "O să avem grijă ca toată lumea care a avut contracte cu PSD în termeni legali să primească finanţele. Nu există niciun partid în România, în acest moment, care să nu aibă datorii. Toată lumea care a avut contracte comerciale, politice, sau de alt fel, legale, cu PSD - se vor face decontările".

Ciolacu a mai spus că nu au fost folosiţi bani publici de către PSD pentru închirieri de vile.

El a spus, de asemenea, răspunzând unei întrebări, că nu ştia că Liviu Dragnea, pe vremea când era preşedinte la partid, îşi cumpăra bilete de avion din banii Parlamentului şi ai partidului pentru curse private.

"Nu ştiam. Nu există o situaţie la partid, pentru că eu nu am cerut aceste lămuriri. Am cerut să i se pună la dispoziţie cui solicită toate informaţiile. (...) Aş vrea foarte mult să vorbim de prezent şi de viitor. Sunt ferm convins că dacă s-a încălcat legea, cei care au încălcat legea vor răspunde. Nu fac zid şi nu acopăr nicio ilegalitate. Nu cunosc detalii, nu m-am interesat de niciun avion şi nici nu mă interesează. Am dat dispoziţie trezorierului, contabililor, juriştilor să pună la dispoziţie ce documente trebuie", a menţionat liderul social-democraţilor.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close