Antena 3 CNN Politică Protest PSD cu figurine din carton ale unor miniștri din Guvernul Cîțu

Protest PSD cu figurine din carton ale unor miniștri din Guvernul Cîțu

Membri ai organizației de tineret al PSD au protestat, luni, în fața Guvernului. Tinerii social-democrați şi-au declarat nemulţumirile faţă de "bugetul austerităţii" având pancarte cu figurine în mărime naturală ale unor miniștri din Guvernul Cîțu, inclusiv poza președintelui Klaus Iohannis la ski.

Protest PSD cu figurine din carton ale unor miniștri din Guvernul Cîțu
Sursa foto: stiripesurse.ro
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   17:12

Membri ai organizației de tineret al PSD au protestat în faţa Guvernului cu privire la "bugetul austerității”. Ei s-au declarat nemulțumiți de decizia Executivului privind tăierea transportului gratuit cu trenul pentru studenţi.

Tinerii social-democrați au avut pancarte cu figurine în mărime naturală care îi arată pe liderul PNL Ludovic Orban care bea whiscky şi fumează trabuc, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu care are pe fundal o clădire în flăcări, ministrul Muncii Raluca Turcan care este îmbrăcată în vrăjitoare, președintele Klaus Iohannis la ski, liderul USR Vlad Barna care duce în spate un sac pe care scrie euro, premierul Florin Cîțu care are o coasă şi ministrul Economiei, Claudiu Năsui,  prezentat ca un hacker.

 

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close