Antena 3 Politică Marcel Ciolacu: Astăzi am semnat Acordul de Cooperare dintre Partidul Democrat din Moldova și PSD

Marcel Ciolacu: Astăzi am semnat Acordul de Cooperare dintre Partidul Democrat din Moldova și PSD

de Laura Dinu    |    19 Mai 2021   •   14:19
Marcel Ciolacu: Astăzi am semnat Acordul de Cooperare dintre Partidul Democrat din Moldova și PSD Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat pe o rețea socială că social democrații au semnat astăzi Acordul de Cooperare cu Partidul Democrat din Moldova.

”Astăzi, împreună cu domnul președinte Pavel Filip, am semnat Acordul de Cooperare dintre Partidul Democrat din Moldova și PSD.

Am făcut împreună acest pas deoarece Moldova traversează în prezent un moment politic foarte complicat. Este vital ca partidele pro-europene să poată forma o majoritate după alegerile anticipate din iulie.

Noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta Partidul Democrat din Moldova, singurul partid de peste Prut asociat Partidului Socialiștilor Europeni.

De altfel, programul ”Moldova Altfel” cu care frații noștri se prezintă în fața electoratului, conține din capul locului angajamentul ferm că „România rămâne un partener de suflet, iar SUA - un partener strategic”. Acest angajament ferm, pro-european, nu poate decât să ne dea convingerea că PDM va rămâne consecvent continuării reformelor în vederea dezvoltării democratice și avansării parcursului european și euro-atlantic”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close