Antena 3 CNN Politică PSD, acuzații grave la Guvernul Orban: 'Minte ca de obicei, nimic nou! O minciună care a condus la spitale închise'

PSD, acuzații grave la Guvernul Orban: 'Minte ca de obicei, nimic nou! O minciună care a condus la spitale închise'

Partidul Social Democrat (PSD) a lansat noi acuzații grave asupra Guvernului condus de Ludovic Orban, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu coronavirus și a crizei provocate de pandemie.

PSD, acuzații grave la Guvernul Orban: 'Minte ca de obicei, nimic nou! O minciună care a condus la spitale închise'
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2020   •   13:30

"Orban minte și încearcă să paseze responsabilitatea altora. Ca de obicei, nimic nou!

De la începutul epidemiei de COVID-19, #PSD i-a spus ceea ce spunea toată lumea: Testați! Testați! Testați! Nu au făcut acest lucru pentru că bravau spunându-le românilor cât de bine au gestionat ei situația și cât de puține cazuri are România.

Normal că erau puține cazuri, când făceau puține teste.

De ce luni de zile nu au procesat 12.000 de teste/zi?

De ce atunci făceau doar 1.500 de teste/zi, folosind doar jumătate din capacitate în acele zile?

De ce nu i-au testat pe cei care trăiau alături de cei infectați? Ei nu intrau în definiția de caz suspect elaborată de Ministerul Sănătății.

De ce s-au temut de testarea prin sondaj începută de Gabriela Firea la București, prin care se putea stabili #procentul din populație afectat de pandemie

Neprezentarea tuturor datelor înseamnă tot #MINCIUNĂ, domnule Orban! O minciună care a condus la spitale închise pentru bolnavi cronici, măsuri aberante pentru populație, peste 500.000 de locuri de muncă desființate, inflație galopantă și deficit bugetar cu două cifre!", se arată în postarea PSD.

×
Subiecte în articol: PSD
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close