Antena 3 CNN Politică PSD: Dreapta oferă ţării nepăsare, nu redresare. Această inconştienţă are efecte dramatice asupra economiei românești

PSD: Dreapta oferă ţării nepăsare, nu redresare. Această inconştienţă are efecte dramatice asupra economiei românești

Social-democrații acuză că suntem la final de ianuarie, iar guvernarea a uitat total de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care trebuie dezbătut în Parlament și trimis Comisiei Europene până în aprilie. 

PSD: Dreapta oferă ţării nepăsare, nu redresare. Această inconştienţă are efecte dramatice asupra economiei românești
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   19:30

Dar în loc de Plan Național de Redresare și Reziliență, ei oferă țării "Planul de Nepăsare, Regres și Inconștiență", spune, ironic, PSD. Ei atrag atenţia că întârzierea PNRR are efecte dramatice asupra economiei românești.

PSD: Suntem la final de ianuarie, iar Guvernarea a uitat de Planul Național de Redresare și Reziliență

"Suntem la final de ianuarie, iar Guvernarea a uitat total de Planul Național de Redresare și Reziliență, deși acesta trebuie dezbătut în Parlament și trimis Comisiei Europene până în aprilie. 

USR s-a împăunat după alegeri că miniștrii săi vor reface masiv documentul construit prost de PNL și că totul va fi gata în timp-record. Realitatea este pe dos! 

Din 6 decembrie, România stă: guvernanții sunt ocupați doar cu lupta pe funcții. Nici vorbă de identificarea priorităților, stabilirea direcțiilor de acțiune, a obiectivelor și proiectelor ce pot fi finanțate prin PNRR. 

După comportamentul aberant al PNL din noiembrie 2019, care a făcut un plan total necunoscut publicului, acum, noua putere, în frunte cu USR, a abandonat în mod sinucigaș proiectul. 

PSD: Inconştienţa guvernării costă! Această întârziere are efecte dramatice asupra economiei românești

Iar inconștiența guvernării costă! Această întârziere are efecte dramatice asupra economiei românești, care nu va dispune de fondurile necesare pentru redresare.

Actuala guvernare se gândește doar la contracte pe bani publici pentru clientela politică! În loc de Plan Național de Redresare și Reziliență, ei oferă țării Planul de Nepăsare, Regres și Inconștiență!", este mesajul transmis, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close