Antena 3 CNN Politică PSD îl atacă pe Klaus Iohannis, după ce președintele l-a apărat pe Lucian Bode: Dubla măsură devine religie de stat!

PSD îl atacă pe Klaus Iohannis, după ce președintele l-a apărat pe Lucian Bode: Dubla măsură devine religie de stat!

După scandalul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode, Klaus Iohannis nu numai că a evitat să ia vreo măsură, ci dimpotrivă. În loc să îi ceară demisia, șeful statului îl apără pe ministrul care merge pe contrasens și face accidente grave, susține PSD pe rețelele de socializare.

PSD îl atacă pe Klaus Iohannis, după ce președintele l-a apărat pe Lucian Bode: Dubla măsură devine religie de stat!
Sursa foto: Foto: Agerpres
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   18:00

„În loc să îi ceară demisia, Iohannis îl apără pe ministrul care merge pe contrasens și face accidente grave! Bineînțeles, ”PSD e de vină!” că mașina lui Bode a depășit coloana pe linia continuă. Dubla măsură devine religie de stat!

Dacă ministrul Transporturilor va sta și astăzi pe scaun, la ședința de Guvern, înseamnă că liberalii își bat joc atât de români, cât și de justiție.

Totul, cu voie de la Cotroceni!”, scrie PSD.

Ce a spus Iohannis despre accident

Întrebat de jurnaliști dacă acest caz este asemănător cu cel al lui Gabriel Oprea și dacă ministrul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia în urma accidentului în care a fost implicat, Klaus Iohannis a spus:

"Cu greu pot fi comparate aceste două spețe. Ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani când un polițist a murit într-un accident. Din informațiile mele, încă se cercetează. În acest ultim accident, nu a fost vorba de vreo coloană.

Ministrul a mers cu mașina SPP. Dacă, acolo în trafic s-a greșit, vom afla repede cine și de ce a greșit. Cred că este bine să se lămurească circumstanțele, dar, din informațiile mele, ministrul a fost pe banchetă, în spate. Nu este bine să speculăm până nu avem datele", a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close