Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, întâlniri cu lideri europeni: PSD trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană

Marcel Ciolacu, întâlniri cu lideri europeni: PSD trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană

Președintele PSD Marcel Ciolacu va avea în următoarele zile întâlniri online cu mai mulți lideri europeni. „Partidul Social Democrat trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană”, susține liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu, întâlniri cu lideri europeni: PSD trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   15:20

Potrivit unui comunicat al PSD, Marcel Ciolacu va avea întâlniri online în perioada 8-10 februarie cu mai mulți lideri europeni, printre care Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiştilor Europeni, Nicolas Schmit, comisarul pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Maroš Šefčovič, vicepreședintele Comisiei Europene și responsabil PES Europa de Est, Elisa Ferreira, comisarul European pentru Coeziune și reforme, dar și cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene.

Liderul social-democrat susține că în cadrul discuțiilor vor fi abordate teme precum lupta cu pandemia și Planul de redresare și reziliență, „subiecte unde există probleme și întârzieri pe plan intern”.

„Această serie de întâlniri demonstrează că PSD este astăzi un partener de încredere atât pe plan european, cât și în interiorul familiei social-democrate europene. Partidul Social Democrat trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană în ceea ce privește principalele subiecte de interes: tranziția ecologică justă, accesarea fondurilor europene, salariul minim european sau drepturile lucrătorilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close