Antena 3 CNN Politică PSD, mari schimbări la alegerile prezidențiale. Marcel Ciolacu: ”Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru!”

PSD, mari schimbări la alegerile prezidențiale. Marcel Ciolacu: ”Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru!”

”Am încercat de patru ori și ne-am rupt gâtul. Nu am reușit să lămurim românii că este nevoie de un președinte social-democrat să conducă România”, a declarat Marcel Ciolacu, vorbind despre următorul candidat PSD la președinție.

PSD, mari schimbări la alegerile prezidențiale. Marcel Ciolacu: ”Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru!”
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    07 Oct 2022   •   11:56

„Am spus că nu vreau să scot această opțiune. Da (n.r. sunt suficienți oameni în PSD dintre care s-ar putea alege), dar nu mai vreau să... Există o teorie că devii prizonierul șanțului pe care îl sapi. Eu nu vreau să devin prizonierul acestui șanț și am zis că este cazul ca PSD să găsească o altă abordare”, a spus Marcel Ciolacu la DCNews.

„Sunt și îndreptățit să încerc acest lucru”, a continuat Marcel Ciolacu. „Am încercat de patru ori și ne-am rupt gâtul. Nu am reușit să lămurim românii că este nevoie de un președinte social-democrat să conducă România”, a subliniat acesta.

„Am închis cutuma că președintele partidului este automat și candidat la funcția de președinte! Am introdus faptul că, de această dată, nu numai un grup restrâns de oameni va alege viitorul candidat. Nu. Cine dorește să acceadă la această funcție trebuie să meargă în fiecare județ, în interiorul fiecărei organizații, cu competitorii pe care o să-i aibă și să explice de ce dorește să devină președinte. Este o decizie care mă privește și pe mine, și pe copiii mei, și pe ai lor. Cred că este abordarea corectă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close