Antena 3 CNN Politică Activitatea Guvernului, monitorizată din interiorul PSD. Cine face parte din comisie

Activitatea Guvernului, monitorizată din interiorul PSD. Cine face parte din comisie

Activitatea Guvernului, monitorizată din interiorul PSD. Cine face parte din comisie
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de M.Z.    |    27 Feb 2017   •   19:44

PSD monitorizează activitatea Guvernului, în comisia internă de analiză a activității miniștrilor din Guvernul Grindeanu, aflându-se liderul partidului, Liviu Dragnea, parlamentarii Mihai Fifor, Marian Neacşu și Șerban Nicolae, precum și primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Libertatea.ro.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat, luni, că activitatea comisiei de monitorizare nu intervine în activitatea guvernamentală şi nu dă dispoziţii privind modul în care se iau deciziile în Guvern.

”Nu amestecăm lucrurile. Comisia nu ia decizii politice. Este doar o echipă de monitorizare şi analiză. Deciziile politice se iau în forurile de conducere a partidului. Comisia nu ia decizii privind sprijinul guvernării. Comisia nu sprijină politic un ministru sau o anumită măsură de guvernare, aceste decizii se iau în cadrul coaliţiei PSD-ALDE”, a completat purtătorul de cuvânt al PSD.

Potrivit social-democratului, „Comisia de monitorizare va face o evaluare periodică la sfârşitul fiecărui trimestru” şi, ”în mod evident, pot exista şi rapoarte intermediare”.

×
Subiecte în articol: monitorizare Liviu Dragnea Gabriela Firea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close