Antena 3 CNN Politică PSD: PNL a pierdut alegerile și va coabita cu "managementul politic isteric" marca USR

PSD: PNL a pierdut alegerile și va coabita cu "managementul politic isteric" marca USR

PSD avertizează PNL că pe liberali îi așteaptă o perioadă de coabitare "toxică" cu USR, în condițiile în care liberalii s-au plasat pe poziția a treia în ceea ce privește mandatele obținute la Consiliul General al Capitalei, la mare distanță de primele două formațiuni.

PSD: PNL a pierdut alegerile și va coabita cu "managementul politic isteric" marca USR
Sursa foto: Hepta/ Antena 3
de Adrian Iclozan    |    30 Sep 2020   •   14:15

"Orban recunoaște că a luat bătaie de la PSD! Aburii euforiei liberale după alegerile locale s-au evaporat la fel de repede precum mirajul apei calde produse la comandă de Nicușor Dan. Acum, Orban recunoaște că a luat bătaie de la PSD! Pentru Iohannis și PNL, după iluzia scorului istoric urmează coabitarea toxică cu managementul politic isteric a la Clotilde Armand!", se spune în postarea distribuită pe Facebook de PSD.

La postare este atașat un clip video ce subliniază contradicția dintre declarațiile triumfaliste ale președintelui Klaus Iohannis, făcute după alegeri, și declarațiile, ceva mai realiste, ale liderului PNL Ludovic Orban.

PNL a obținut circa 17% din mandatele din Consiliul General al Capitalei, în condițiile în care pe primele 2 locuri sunt PSD și USR, cu aproximativ 33% fiecare.

 

În țară, PSD a obținut președinția a 20 de Consilii Județene. PNL a obținut 17 mandate de președinte de Consiliu Județean iar UDMR, 4.

×
Subiecte în articol: PSD Ludovic Orban alegeri Klaus Iohannis
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close