Antena 3 Politică PSD: Procurorii să se uite urgent la așa-zisul spital modular de la Bacău

PSD: Procurorii să se uite urgent la așa-zisul spital modular de la Bacău

de Georgiana Adam    |    08 Oct 2020   •   16:00
PSD: Procurorii să se uite urgent la așa-zisul spital modular de la Bacău
Sursa foto: Hepta

Social-democrații susţin că, după ancheta deschisă de DNA privitoare la "tunurile" date în starea de urgență, un alt caz spre care procurorii trebuie se uite urgent este spitalul modular de la Bacău în care "guvernul lui Iohannis a `investit` 3 milioane de euro".

De asemenea, mai spune PSD, la Iași, același guvern blochează de luni de zile darea spre folosință a unui spital modern şi echipat.

"În vreme ce numărul infectărilor a depășit 3.000 de cazuri pe zi, iese la iveală `lupta` guvernului cu pandemia.

PSD: DNA să se uite la așa-zisul spital modular de la Bacău

După ancheta deschisă de DNA privitoare la tunurile date în starea de urgență, un alt caz spre care procurorii trebuie să-și îndrepte urgent atenția este așa-zisul spital modular de la Bacău în care Guvernul lui Iohannis a `investit` 3 milioane de euro.

`Investiția` a durat... până la prima ploaie! Asta în vreme ce, la Iași, același guvern blochează de luni de zile darea spre folosință a unui spital modern, complet echipat", este mesajul transmis joi de PSD, pe pagina de Facebook.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close