Antena 3 CNN Politică PSD: România, codașă în UE în privința măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus

PSD: România, codașă în UE în privința măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Studiile independente situează România printre ultimele locuri din UE în ceea ce privește eficiența măsurilor luate în perioada pandemiei de coronavirus, transmit reprezentanții Partidului Social Democrat.

PSD: România, codașă în UE în privința măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus
Sursa foto: Hepta
10 Iun 2020   •   16:43

"Contrar celor spuse de președintele Iohannis potrivit căruia Guvernul ar fi luat măsuri bune pentru combaterea pandemiei, studiile independente plasează România printre ultimele locuri din Uniunea Europeană în privința eficienței măsurilor luate. Țara noastră se află în urma unor state precum Italia sau Spania, care au reprezentat principalele focare europene de coronavirus", se arată într-o postare a PSD.

Mai grav este că România se află cu mult în spatele țărilor din regiunea noastră, precum Ungaria, Bulgaria, Cehia sau Polonia, mai spun social-democrații.

"În realitate, singurele lucruri care ne-au ferit de o catastrofă au fost spiritul civic al cetățenilor care au respectat, în cea mai mare parte, regulile de igienă și distanțare socială, precum și prestația personalul medical aflat în prima linie a bătăliei cu coronavirusul! LOR trebuie să le mulțumească Iohannis, nu guvernului Său de mincinoși, incompetenți și hoți!".

 

×
Subiecte în articol: Partidului Social Democrat
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close