Antena 3 Politică Q Magazine: Fraude cu deșeuri. Fost senator PSD cu mâinile murdare

Q Magazine: Fraude cu deșeuri. Fost senator PSD cu mâinile murdare

16 Oct 2019   •   17:53
Q Magazine: Fraude cu deșeuri. Fost senator PSD cu mâinile murdare
Sursa foto: foto: qmagazine.ro

Firma SUPERCOM, deținută de Ilie Ciuclea, fost senator PSD, este acuzată că transportă ilicit deșeurile colectate din sectorul 2 al Capitalei, și că le aruncă pe câmpurile din județul Ilfov și din județul Călărași, dezvăluie revista Q Magazine.

Locuitorii din zonă nu vor să fie vecini cu tomberonul de gunoi al Bucureștiului, să trăiască printre resturile casnice și zemurile multicolore de gunoaie și nămol care le pot distruge viața și sănătatea.

Cazul a ajuns în atenția Gărzii de Mediu.

Tone de gunoaie aruncate noaptea

În urma mai multor sesizări primite la redacție de la organizații de mediu și reprezentanții societății civile, reporterii Q Magazine au descoperit un caz flagrant de încălcare a legii în domeniul transportului și gestionării deșeurilor.

Mașinile firmei SUPERCOM, care deține contractul de ridicare a gunoiului în sectorul 2 al Bucureștiului, transportă ilicit tone întregi de deșeuri atât la instalații improvizate în satul Sindrilița, comuna Găneasa din Județul Ilfov cât și în satul Ulmeni, comuna Ulmeni, şos Olteniţei nr. 41. Mare parte din acestea ajung pe câmpurile din jurul celor două localități.

Fapta este de gravitate maximă pentru că pune în pericol sănătatea populației din aceste comunități, contaminând zona cu factori de mediu periculoși și dăunători.

Mai multe, pe Q Magazine.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close