Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: USL nu gândeşte ca Dan Voiculescu. N-are cine din USL să demareze suspendarea lui Băsescu

Radu Tudor: USL nu gândeşte ca Dan Voiculescu. N-are cine din USL să demareze suspendarea lui Băsescu

Radu Tudor: USL nu gândeşte ca Dan Voiculescu. N-are cine din USL să demareze suspendarea lui Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Oct 2013   •   19:52
Jurnalistul Radu Tudor a apreciat că propunerea lui Dan Voiculescu de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu este pe placul a milioane de români, însă este de părere că nu are cine să demareze un astfel de proces.
 
"Propunerea lui Dan Voiculescu este în afinitate cu milioane de oameni din ţara asta, dar trebuie să spun că n-are cine s-o facă. USL nu gândeşte ca Dan Voiculescu.
 
Să-i transmitem lui Dan Voiculescu că n-are cine din USL să demareze acest proces de suspendare a lui Traian Băsescu", a comentat Radu Tudor, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Analistul politic şi-a explicat şi opinia:
 
"Sunt destui din PSD şi PNL care nu vor să mai repete eşecul din vară (...) N-are cine să mai facă această suspendare, deşi sunt milioane de oameni care ar dori ca mâine dimineaţă să vadă drapelul în bernă", a adăugat Radu Tudor.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a spus, joi, că preşedintele Traian Băsescu poate fi suspendat din nou, pentru că a încălcat Constituţia, atunci când a vorbit cu procurorul Niţu, pe tema schimbării lui Lucian Papici de la DNA.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close