Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels, despre tragedia din Ialomița: E foarte trist! Copiii care au rămas fără mame vor avea o traumă pe viață!

Ramona Ioana Bruynseels, despre tragedia din Ialomița: E foarte trist! Copiii care au rămas fără mame vor avea o traumă pe viață!

Ramona Ioana Bruynseels, despre tragedia din Ialomița: E foarte trist! Copiii care au rămas fără mame vor avea o traumă pe viață!
06 Oct 2019   •   13:26

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit despre tragedia din Ialomiția. Candidatul umaniștilor la prezidențiale susțineă că este revoltătoare incompetența autorităților, iar copilașii care au rămas fără mame vor avea o traumă pe viață din cauza cumplitului incident.

”Este foarte trist, emoționant, când te gândești la câtă durere rămâne în urma atâtor oameni. Ce șoc, ce traumă pe viață, dacă e să te gândești la acei copilași care din păcate se sprijineau pe mama lor, iar acum sunt envoiți să își continue viața fără centru Universului lor. 

E foarte trist. Emoționant pentru că oamenii acum își dau mâna. În altfel de tragedii oamenii sunt unii lângă alții. Revoltător, pentru că iată, incompetența autorităților, bătaia de joc din acești 30 de ani. Faptul că au ales să nu facă ceea ce contează cel mai mult pentru oameni a dus și duce în continuare la pierderea de vieți omenești”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close