Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat programul politic la Cluj-Napoca

Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat programul politic la Cluj-Napoca

Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat programul politic la Cluj-Napoca
16 Oct 2019   •   08:31

Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat programul politic la Cluj-Napoca. Prima femeie care şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni a ales să îşi prezinte planurile pe care le are pentru ţară în oraşul în care s-a născut. 

Eliminarea privilegiilor şi a imunităţilor nejustificate ale politicienilor este unul dintre cele mai importante angajamente ale Ramonei Ioana Bruynseels în cursa pentru prezidenţiale.

Înconjurată de familie şi oameni dragi, Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat programul politic acasă, în Cluj Napoca. Reclădirea mândriei de a fi român este, de altfel, una dintre priorităţile Ramonei Bruynseels. Este conştientă că oamenii nu mai au încredere în clasa politică şi crede cu tărie că acest lucru trebuie schimbat cât mai repede. 

Clasa politică, în care românii nu mai au încredere, trebuie să fie reclădită din temelii, spune candidata umaniştilor la preşedinţie. 

Eliminarea privilegiilor şi a imunităţilor nejustificate ale politicienilor este un alt angajament al Ramonei Ioanei Bruynseels în cursa pentru prezidenţiale. Singurul de acest fel pe care un candidat la cea mai înaltă funcţie în stat l-a promovat în ţara noastră. 

Principiile Ramonei Ioanei Bruynseels sunt împărtăşite şi de actorul Dorel Vişan, care i-a fost alături la Cluj. 

Ramona Ioana Bruynseels a subliniat că programul său politic prevede şi soluţii economice concrete pentru problemele reale pe care le resimt românii.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close