Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, mesaj tranșant pentru Orban: ”Să se întoarcă la Palatul Victoria, îi transmit că are șanse zero!”

Rareș Bogdan, mesaj tranșant pentru Orban: ”Să se întoarcă la Palatul Victoria, îi transmit că are șanse zero!”

Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban are zero șanse să se întoarcă la Palatul Victoria și că Florin Cîțu va fi, cu siguranță, cel care va câștiga șefia partidului.

Rareș Bogdan, mesaj tranșant pentru Orban: ”Să se întoarcă la Palatul Victoria, îi transmit că are șanse zero!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    29 Iun 2021   •   10:07

"Observ o oarecare nervozitate a domnului Orban în ultimele zile și o creștere în intensitate a declarațiilor după o perioadă scurtă de acalmie. Cred că ştiu motivul acestei nervozități. E din cauza a ceea ce se întâmplă în interiorul partidului unde tot mai multă lume se îndreaptă spre aripa reformatoare și a faptului că umblă aproape singur prin țară deoarece nu are o echipă constituită... și vorbește de tot partidul.

Deocamdată știu doar un singur lucru, că premierul României este Florin Cîțu și este un premier foarte bun pentru această perioadă, este pe modelul Mario Draghi al Italiei, un om care înțelege bine, foarte bine economia, care înțelege foarte bine jocul internațional din punct de vedere economic şi care, pentru implementarea PNRR şi a marilor investiții de care are nevoie România, în parteneriat cu UE, este cea mai potrivită persoană realmente. Și mai știu că premierul este desemnat de către președintele României, sigur, la propunerea partidului.

Partidul a făcut o alegere care este una oportună (Florin Cîţu, n.red.) şi domnul Orban încearcă să se joace cu cuvintele pentru că știe bine logica partidului şi speră să dea speranță celor pe care îi vizitează că dânsul se va întoarce la Palatul Victoria. Îi spun cu toată prietenia că nu se va întoarce.", a declarat Rareș Bogdan pentru Epoch Times.

”Să se întoarcă la Palatul Victoria, îi transmit că are șanse zero!”

Rareș Bogdan susține că Orban are zero șanse să redevină premier și că Florin Cîțu va fi cel care va câștiga șefia partidului. 

"Ascultați-mă, bătălia se dă, va câștiga aripa reformistă (aripa alături de Cîţu n.red.), fiindcă vorbim de viitorul partidului, dar sigur, fiecare îşi joacă șansele în interiorul partidului.

Să se întoarcă la Palatul Victoria, îi transmit că are șanse zero! A avut toate șansele din lume să stea cinci ani! A avut toate șansele din lume ca într-un an şi două luni de guvernare să facă tot ce e omenește posibil ca partidul să stea 9 ani la guvernare, nu cinci. Cum și-a jucat șansele... sigur, a avut şi pandemia, a avut... dar eu cred că dacă discuta mai mult cu partidul, dacă avea o atitudine mai deschisă şi nu autocratică, lucrurile stăteau complet diferit.", a susținut europarlamentarul liberal.

"Un om nu le știe pe toate, un om nu poate să hotărască singur pozițiile şi nu știe toate domeniile!”

Nu în ultimul rând, Bogdan l-a acuzat pe Ludovic Orban că s-a lăsat practic îmbătat de putere şi că nu s-a consultat cu partidul cât a fost premier.

"Un om nu le știe pe toate, un om nu poate să hotărască singur pozițiile şi nu știe toate domeniile. De asta există consilieri, miniștri, un birou al partidului. (...) La noi, din păcate, cum am mai spus, îmi pare rău pentru Ludovic, a avut toată deschiderea noastră, toată susținerea noastră, dar timp de un an şi două luni el a crezut că e în rai şi că poate să facă tot ce vrea şi cum vrea. Iată că nu poate să facă chiar ce vrea şi cum vrea că raiul se termină repede dacă nu ești atent.", a declarat liberalul.

”Florin Cîţu va rămâne premier, şi cred că va câștiga şi șefia partidului!”

Totodată, Rareș Bogdan este de părere că, dacă Ludovic Orban ar câștiga șefia partidului, nu ar face demersuri pentru schimbarea premierului.

"Florin Cîţu rămâne premier, dacă nu vrea să se transforme şi nu cred, totuși, că vrea să se transforme în Liviu Dragnea care să îşi dea jos propriul guvern. Cred că încă are decența de a nu face asta. Nu cred că va face lucrul acesta aşa că Florin Cîţu va rămâne premier, şi cred că va câștiga şi șefia partidului!", a opinat Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Ludovic Orban
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close