Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan: ”Eu am susținut votul la moțiunea de cenzură”

Rareș Bogdan: ”Eu am susținut votul la moțiunea de cenzură”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat la Antena 3 că el a susținut votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Rareș Bogdan: ”Eu am susținut votul la moțiunea de cenzură”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    29 Iun 2021   •   15:59

Rareș Bogdan a comentat declarația lui Klaus Iohannis, în care acesta a spus că singura șansă a coaliției este unitatea. Europarlamentarul PNL îi dă dreptate președintelui și spune că dacă nu va exista această unitate, ”situația va fi tragică”.

”E o credință sinceră a domnului președinte Klaus Iohannis, cu privire la comportamentul coaliției. Dânsul a spus o chestiune extrem de clară și de directă, singura șansă a acestei coaliții să reușească este să stea în unitate. Dacă va avea poziții divergente chiar în interiorul unor partide situația va fi tragică, pentru coaliție”, a spus Rareș Bogdan.

Sarmiza Andronic i-a spus lui Rareș Bogdan că este dezamăgită de faptul că parlamentarii coaliției au decis să nu voteze la moțiunea de cenzură, pentri că oamenii care sunt puși în Parlament sunt aleșii poporului și vor să vadă argumente pro sau contra unui proiect.

”Știu că o să creez un breaking news, dar să știți că eu, spre deosebire de alți colegi, sunt unul dintre cei care au susținut votul, pentru a verifica încă o dată coliziunea și unitatea coaliției”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

”Eu nu cred că vreun coleg de-al meu din PNL, fiind partizant, membru al lui Ludovic Orban, nu cred că ar fi votat împotriva Guvernului Cîțu”, a mai spus europarlamentarul PNL.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close