Antena 3 CNN Politică Restricții în România: Rareș Bogdan: ”Nimeni nu își dorește așa ceva! Din păcate...!”

Restricții în România: Rareș Bogdan: ”Nimeni nu își dorește așa ceva! Din păcate...!”

Rareș Bogdan susține că nimeni nu are de câștigat „din îngrădirea libertăților”. ”Vă rog, nu mai acuzați dacă nu va informați. Inclusiv situația cu deschidere/închiderea școlilor a fost o măsura condiționata strict de gradul de infectare”.

Restricții în România: Rareș Bogdan: ”Nimeni nu își dorește așa ceva! Din păcate...!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    09 Mar 2021   •   07:28

”Vă rog să nu mai acuzați fără să vă informați. Romania este printre cele mai relaxate țări din punctul de vedere al măsurilor luate împotriva răspândirii COVID-19. Da, Da, exact așa este. La nivelul Europei suntem în top 5 ca măsuri luate și in top 3 ca număr de persoane vaccinate.

Sunt țări europene importante care nu au ajuns încă la 100.000 de vaccinuri administrate, iar noi am sărit de 1.100.000! La Bruxelles, Paris, Viena, Amsterdam, Milano, Madrid, Londra, Barcelona, Roma și în multe alte orașe și capitale europene sunt închise restaurantele, cafenelele, Bistro-urile și au ajuns să se închidă inclusiv restaurantele hotelurilor.

Sunt restricții de circulație în multe orașe europene importante incepând cu ora 18.00!

Nu spun toate acestea decât pentru a arăta că măsurile luate la nivel european sunt mult mai restrictive decât în România, de cele ‘mai multe ori.

”Niciun guvern, putere, om politic, manager, NU câștiga nimic din îngrădirea libertăților!”

Vă rog, nu mai acuzați dacă nu va informați. Inclusiv situația cu deschidere/închiderea școlilor a fost o măsura condiționata strict de gradul de infectare.

Nimeni, NICIODATĂ nu și-ar fi dorit sa țină copiii departe de sălile de cursuri, vă rog să mă credeți. Toată lumea e conștientă că școala făcută în sala de clasă este mult superioară calitativ celei online.

De asemenea, vă asigur că nimeni nu iubește îngrădirea libertății de circulație și nu dorește, în general, suspendarea vreunei libertăți individuale. Nimeni!

Și încă ceva, niciun guvern, putere, om politic, manager, NU câștiga nimic din îngrădirea libertăților. Nimeni nu își dorește așa ceva în Europa! Din păcate însă, s-a constatat ca cea mai buna formula de luptă împotriva acestui teribil virus este și rămâne distanțarea socială, că ne place sau nu. Și asta o spune un om care iubește oamenii, dialogul direct, iubește viața dar care vede prin prisma meseriei actuale cum arată Europa în mod direct, în vremuri de COVID.

Să sperăm în vremuri mai bune......Bucurii și sănătate tuturor”, scrie Rareș Bogdan pe o rețea socială. 

Va rog sa nu mai acuzați fără sa va informați. Romania este printre cele mai relaxate tari din punctul de vedere al...

Publicată de Rares Bogdan pe Luni, 8 martie 2021

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea bruscă a vremii în România!
x close