Război în PD-L Constanţa. Membrii partidului resping conducerea interimară

19 Iul 2008   •   13:47
Război în PD-L Constanţa. Membrii partidului resping conducerea interimară
Război în organizaţia Constanţa a PD-L. Mai mulţi membri, nemulţumiţi de noua conducere a organizaţiei au convocat pentru sâmbătă Consiliul de Coordonare Locală. La finalul şedinţei, deciziile luate se bat cap în cap cu deciziile luate de noua conducere, cu girul Biroului Permanent Naţional. Mai concret, s-a decis invalidarea deciziei Biroului Permanent Municipal interimar de excludere a celor 10 membri, precum şi invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Municipal.

Cei prezenţi la şedinţă au decis şi demiterea noului Birou Permanent Municipal interimar. În aceste împrejurări, situaţia filialei constănţene a PD-L este foarte confuză. Urmează cinci zile în care cei care au convocat şedinţa de sâmbătă trebuie să prezinte Birourilor Permanente Judeţean şi Naţional deciziile luate.

Discursurile din cadrul şedinţei s-au remarcat prin vehemenţă, manifestată împotriva Elenei Udrea şi a conducerii interimare numite după alegerile locale. Cei prezenţi nu s-au sfiit să îi numească pe actualii lideri locali ?o gaşcă de impotenţi politici care încearcă să instaureze dictatura în filiala judeţeană a PD-L?. Tot ei au precizat că s-au săturat de persoane ?paraşutate? de la centru să conducă destinele acestei organizaţii.

Cei peste 300 de membri PD-L prezenţi au afişat pancarde cu înscrisuri de genul ?Noi suntem partidul?, ?Nu suntem trădători?, ?Nu excluderilor abuzive?, ?Nu traseiştilor politici? şi ?Nu vrem funcţii, vrem respectarea statutului?.

MEMBRII PD-L CONSTANŢA AU COMBĂTUT VEHEMENT DECIZILE CONDUCERII INTERIMARE

În paralel cu şedinţa Consiliului de Coordonare Local, conducerile de la organizaţia judeţeană şi municipală a PD-L Constanţa s-au întâlnit la un restaurant din apropiere cu reprezentanţi din secţiile de votare şi din organizaţiile de cartier.

Antena3.ro

Parteneri
x close