Antena 3 CNN Politică Reacție din PSD după rezultatele alegerilor prezidențiale: Stânga nu poate fi distrusă oricât de mare e disperarea

Reacție din PSD după rezultatele alegerilor prezidențiale: Stânga nu poate fi distrusă oricât de mare e disperarea

Reacție din PSD după rezultatele alegerilor prezidențiale: Stânga nu poate fi distrusă oricât de mare e disperarea
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
11 Noi 2019   •   11:49

Șerban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat după alegerile prezidențiale. Senatorul PSD le-a mulțumit celor care au ales să voteze cu PSD în turul întâi al alegerilor prezidențiale.

”DRAGI VOTANȚI PESEDIȘTI și nu numai,


Mă înclin cu respect în fața stăruinței și solidarității de care ați dat dovadă. În fața unei agresiuni descreierate, în condițiile permanentei și abjectei demonizări, Dumneavoastră v-ați păstrat cumpătul și demnitatea. Stânga românească nu dispare și nici nu poate fi distrusă, oricât de mare e disperarea „bugetarilor de dreapta" și oricât de aberante le sunt intoxicările. Am mai spus-o – toți reprezentanții „dreptei" din România sunt în fapt niște dependenți de banul public, indivizi cu averi de dubioasă proveniență, incapabili să dovedească vreodată că au ceva în comun cu competiția, cu performanța ori cu inițiativa.


În aceste condiții, este cu atât mai lăudabilă reacția celor care își asumă valorile politice ale patriotismului curat, ale solidarității sociale, ale respectului față de muncă și față de inițiativa privată, ale decenței și respectului ale prosperității și demnității. Pentru această atitudine de care ați dat dovadă, obligațiile liderilor PSD cresc exponențial. Eforturile de comunicare, prezența publică și acțiunea credibilă și consistentă vor reuși, în final, să spargă falsul și dezinformarea propagate că atâta ură și înverșunare împotriva pesediștilor.


Bunul-simț și realitatea vor prevala și asta, în primul rând, datorită Dumneavoastră, votanții pesediști. MULȚUMESC!”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close