Antena 3 CNN Politică Relu Fenechiu: Obiectivul USL este să ajungă cât mai repede la alegeri

Relu Fenechiu: Obiectivul USL este să ajungă cât mai repede la alegeri

Relu Fenechiu: Obiectivul USL este să ajungă cât mai repede la alegeri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Iul 2012   •   11:28

Obiectivul Uniunii Social Liberale este să ajungă cât mai repede la alegeri, a declarat, marţi, la Palatul Parlamentului, deputatul PNL Relu Fenechiu, prim-vicepreşedinte al partidului  informează Agerpres.

Potrivit acestuia, şeful statului "îşi permite acum să facă orice în România".
   
"Marea problemă în România este că Traian Băsescu s-a înconjurat de un vid instituţional care îi permite să facă orice în România. Tot ceea ce face astăzi USL-ul, Parlamentul, Guvernul este atacat de Avocatul Poporului sau este declarat neconstituţional de Curtea Constituţională împotriva oricărei legi, împotriva Constituţiei, împotriva statului de drept. Singura soluţie de a reintra în normalitate este ca aceste instituţii să fie schimbate. Bineînţeles, obiectivul nostru este să ajungem cât mai repede la alegeri, este să ne îndreptăm din nou către popor", a declarat Fenechiu, la Palatul Parlamentului.
   
În opinia acestuia, este important ca poporul să-şi aleagă şi un nou preşedinte care să aducă statul de drept în România.
   
Pe de altă parte, el nu a dorit să răspundă la întrebarea dacă preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar putea fi viitorul preşedinte al Senatului.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close