Antena 3 CNN Politică Grindeanu, după ședința cu Dragnea despre remanierea Guvernului: Analizăm fiecare minister în parte

Grindeanu, după ședința cu Dragnea despre remanierea Guvernului: Analizăm fiecare minister în parte

Grindeanu, după ședința cu Dragnea despre remanierea Guvernului: Analizăm fiecare minister în parte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Mai 2017   •   14:44

UPDATE 14.44 - Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că în privinţa unei eventuale remanieri a Guvernului va fi luată o decizie în a doua parte a săptămânii, când va fi analizat "fiecare minister în parte". 

Întrebat la Parlament, în timpul unei declaraţii comune cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dacă este nevoie de o remaniere a Guvernului, şeful Executivului a răspuns: "O să vedem în a doua parte a săptămânii şi o să analizăm, aşa cum v-a spus şi domnul preşedinte Dragnea, fiecare minister în parte şi o să vedeţi deciziile în mod sigur'. 

De asemenea, Grindeanu a făcut referire la un comentariu făcut, pe 17 mai, într-un interviu acordat Agerpres, când, referindu-se la o eventuală remaniere, a spus: "Nu ştiu dacă cineva face schimbări în minutul 15, când conduci cu 3-0". 

În acest context, fiind întrebat marţi dacă Guvernul are în continuare 3-0, Grindeanu a precizat: "Da, şi s-ar putea să crească scorul. Dar aici nu vorbim de individualităţi, e vorba de o echipă. Şi echipa e formată şi din echipa guvernamentală şi din coaliţie, coaliţia care susţine acest Guvern şi în acest moment e 3-0 şi eu cred că va creşte scorul". 

Totodată, chestionat la cine se referea când spunea că există unele persoane cărora "le fuge pământul de sub picioare", Grindeanu a replicat: "La opoziţie, bineînţeles". 

La rândul său, Liviu Dragnea a reiterat faptul că în partea a doua a săptămânii va fi făcută analiza referitoare la Guvern. 

De asemenea, întrebat dacă urmează să aibă loc o şedinţă de coaliţie zilele următoare, Dragnea a răspuns: "Chiar întâlnire". 

Chestionat dacă a abordat acest subiect, luni, cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, liderul PSD a răspuns: "Aşa, tangenţial. Am discutat altceva cu domnul Tăriceanu ieri".

----------------------------

Știrea inițială 11.20

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit marți cu liderul PSD Liviu Dragnea, la biroul acestuia din urmă, din Parlament. 

Preşedintele social-democraţilor s-a arătat de mai multe ori nemulţumit de activitatea unor miniştri din Guvernul Grindeanu pe care i-a certat în public. 

Cel mai probabil, potrivit informațiilor Antena 3, cei doi discută despre activitatea mai multor ministere sau miniștri.

Cu toate acestea, preşedintele PSD spunea luni că încă nu se pune problema remanierii, ci se va discuta doar despre activitatea Guvernului la modul general. 

La întâlnire, nu a venit și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta însă a avut o întâlnire separată cu Liviu Dragnea, luni, dar niciunul dintre cei doi nu a dorit să dea declarații.

Citiți și Posibilă remaniere a guvernului. Liviu Dragnea, nemulțumit de o parte din miniștri

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close