Antena 3 CNN Politică Reprezentanții PSD au părăsit ședința în care urmează să se stabilească soarta moţiunii de cenzură USR PLUS şi AUR

Reprezentanții PSD au părăsit ședința în care urmează să se stabilească soarta moţiunii de cenzură USR PLUS şi AUR

PSD este cheia în lupta pentru dărâmarea guvernului. Însă este scandal în momentul de față la Parlament, unde reprezentanții PSD au părăsit ședința Birourilor Permanente reunite.

Reprezentanții PSD au părăsit ședința în care urmează să se stabilească soarta moţiunii de cenzură USR PLUS şi AUR
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    06 Sep 2021   •   13:26

Reprezentanții Partidului Social Democrat au părăsit ședința Birourilor Permanente reunite, o ședință în care trebuie să se stabilească dacă se va merge în continuare cu moțiunea de cenzură inițiată de cei de la USR - AUR. 

USR PLUS: BPR, boicotat a treia oară de PSD. Ciolacu a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu

”Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD.

Nicio surpriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta.

Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu.

Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru.

De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, transmit liderii USR PLUS pe pagina de Facebook a formațiunii.

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close