Antena 3 CNN Politică CUTREMUR pe scena politică! Gabriela Firea, vizată de o INVESTIGAȚIE Rise Project! Ce dezvăluie Primarul General

CUTREMUR pe scena politică! Gabriela Firea, vizată de o INVESTIGAȚIE Rise Project! Ce dezvăluie Primarul General

CUTREMUR pe scena politică! Gabriela Firea, vizată de o INVESTIGAȚIE Rise Project! Ce dezvăluie Primarul General
12 Iul 2017   •   13:28

Rise Project își extinde ancheta. Un alt lider PSD este vizat, și anume, cel care se află pe primul loc în sondaje. Este vorba de Gabriela Firea.

Oana Zamfir a povestit în emisiunea „Obiectiv” că a fost la o instituție a statului, unde a solicitat mai multe acte pentru o documentare, a aflat că înainte au fost cei de la Rise Project care au cerut documente și acte cu tranzacțiile făcute de Primarul Capitalei, anterior intrării în politică.

„Nu am primit nicio solicitare de lămurire, nici întrebări. Am mai avut parte de atenția acestei asociații care investighează când m-au declarat o persoană care a făcut afaceri imobiliare, dezvăluind faptul că fostul meu soț, Răzvan Firea, 1996, a cumpărat un teren de la o vecină și pe care l-a vândut. Eu aveam doar 20 de ani, abia venisem în București. Această anchetă a fost difuzată intens când am candidat la Primăria Generală. Voi primi și eu probabil un set de întrebări. Eu nu m-am ocupat de afaceri imobiliare. Nu am ce să ascund, sunt verificată anual de instituțiile statului, dacă era ceva în neregulă ieșeau de mult la ilveală”, a declarat Firea la Antena 3.

Întrebată care este scopul acestor dezvăluiri, Gabriela Firea susține că se încearcă discreditarea sa. „Ideea este de discreditare și de a duce la o imagine negativă. Nu sunt paranoia. Eu sunt urmărită pas cu pas. Firme care au pierdut contracte cu Primăria finanțează siteuri care să scrie lucruri rele despre mine. Eu am făcut o plângere unui site, care spune numai neadevăruri despre activitatea mea ca primar, despre deciziile pe care le iau. Nu vreau să-i fac reclamă. Este un site preluat pe Facebook de inamicii noștri. Se fac campanii publicitare. Cei care comandă filajul primarului general și probabil al altor politicieni au resurse să ne urmărească, sunt motivați, vor să mă intimideze, vor să renunț, vor să nu-mi închei mandatul și să continue practicile de a câștiga nemeritat din banii bucureștenilor”, a mai spus Firea.

×
Subiecte în articol: rise project Liviu Dragnea afaceri
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close