Antena 3 CNN Politică Ruperea Coaliţiei crează haos şi la nivelul administraţiei locale. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Ruperea Coaliţiei crează haos şi la nivelul administraţiei locale. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Ruperea Coaliţiei crează haos şi la nivelul administraţiei locale. Anunțul făcut de Gabriela Firea
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Firea
27 Aug 2019   •   16:45

Ruperea Coaliţiei crează haos şi la nivelul administraţiei locale. În mai multe oraşe, nu se ştie deocamdată dacă administraţia PSD va mai fi sprijinită de aleşii locali ALDE, fie că este vorba despre consilii judeţene sau consilii locale. 

În Capitală, Gabriela Firea afirmă că interesul cetăţenilor va prima în faţa jocurilor politice, indiferent dacă PSD va mai deţine sau nu majoritatea în Consiliul General. 

”Am citit îngrijorările cetățenilor dacă mai avem majoritate după retragerea ALDE. Datoria mea e să aduc proiecte benefice pentru cetățeni. Ca și până acum am venit în fața Consiliului cu o serie de proiecte importante pentru Capitală. Mi-aș dori să avem majorități simple sau calificate în consiliu. Fiind an electoral înțeleg ca partidele din opoziție trebuie să se poziționeze împotriva primarului. Vom avea majoritatea celor care vor avea conștiință”, a spus Gabriela Firea. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close