Antena 3 Politică PSD: ”Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim”. Avertisment dur!

PSD: ”Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim”. Avertisment dur!

de Silvia Țigănilă    |    21 Dec 2020   •   13:20
PSD: ”Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim”. Avertisment dur!
Sursa foto: Pixabay.com

Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim, transmite Partidul Social Democrat.

”Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim. La ce să te aștepți când Coaliția pierzătorilor îl propune prim-ministru pe groparul economiei românești? Adică tocmai pe cel care spunea în 2014 că salariul minim e o măsură anti-socială și distructivă pentru economie. Dacă va lua o astfel de decizie, noul guvern își va începe mandatul cu o mare #înșelăciune.

Cei mai înșelați vor fi alegătorii USR-PLUS, cărora li s-au promis #taxezero pe salariul minim (deci nu doar impozit zero ca în programul PSD, ci și contribuții zero la pensii și sănătate!). Dar iată că, în loc de prosperitate, alegătorii primesc #austeritate! Inflația galopantă va diminua dramatic puterea de cumpărare a celor cu salariul înghețat! 

Salariul minim ar putea fi înghețat

Avertizăm Coaliția pierzătorilor să nu ia o astfel de decizie catastrofală! Înghețarea salariului minim ar spulbera bruma de încredere care mai există în economie. Banii vor fi ținuți la saltea, consumul se va reduce, produsele nu vor mai fi cumpărate, iar producătorii vor trebui să taie salariile sau locurile de muncă pentru a evita falimentul!

Vom intra într-un cerc fără sfârșit al austerității! Nu vă jucați cu focul! Nu vă jucați cu soarta acestui popor!”, transmite PSD pe pagina de Facebook.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close