Antena 3 CNN Politică Scandal la şedinţa Consiliului General al Capitalei: "Vor să aplice chiar forţa fizică dacă nu ne supunem"

Scandal la şedinţa Consiliului General al Capitalei: "Vor să aplice chiar forţa fizică dacă nu ne supunem"

Scandal la şedinţa Consiliului General al Capitalei, după ce primarul Nicuşor Dan a ordonat şefului Poliţiei Locale să împiedice intrarea în sala de consiliu a consilierilor generali, aceştia urmând a fi chemaţi pe rând, la nevoie.

Scandal la şedinţa Consiliului General al Capitalei: "Vor să aplice chiar forţa fizică dacă nu ne supunem"
de Alin Tarnovschi    |    28 Dec 2020   •   19:00

Aurelian Bădulescu (PSD) este cel care a făcut public documentul semnat de Nicuşor Dan şi care prevede interzicerea accesului tuturor consilierilor.

"Grupul consilierilor generali PSD nu va lua parte la sedinta de Consiliu General al Municipiului Bucuresti covocata astazi la ora 19.00. Am luat aceasta decizie in urma abuzului primarului general care interzice intrarea in sala de sedinta a consilierilor generali.

Am luat cunostinta cu stupoare si indignare de solicitarea adresata de primarul general directorului general al Politiei Locale, prin care i se cere explicit acestuia sa impiedice intrarea in sala de consiliu chiar a consilierilor generali.

În dispreţ total faţă de ce înseamnă şedinţa de Consiliu General, primarul general îl roagă pe şeful Poliţiei Locale să "dispună toate măsurile necesare astfel încât accesul consilierilor generali în cadrul sălii de şedinţă să se realizeze doar în momentul în care aceştia sunt chemaţi de către Secretarul General/Preşedintele de şedinţă, în funcţie de punctele dezbătate pe ordinea de zi, respectiv accesul a câte unui singur consilier general".

Avand in vedere aceasta solicitare revoltatoare, facuta in ciuda faptului ca sala de sedinta a Consiliului General este suficient de mare pentru a permite distantarea fizica a unui grup restrans dintre consilierii generali, pentru a se putea pastra masurile de igiena sanitara, am luat legatura cu seful politiei locale Daniel Rasica, de la care am aflat faptul ca acesta este abilitate sa aplice chiar forta fizica in cazul in care consilierii general nu se supun acestei solicitari.

In acest caz, grupul consilierilor generali PSD nu se va prezenta la sedinta de Consiliu General de astazi", a scris Aurelian Bădulescu într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: București Aurelian Bădulescu PSD
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close