Antena 3 CNN Politică Scandalul pluteşte din nou în aer la filiala PD-L Constanţa

Scandalul pluteşte din nou în aer la filiala PD-L Constanţa

Scandalul pluteşte din nou în aer la filiala PD-L Constanţa
23 Aug 2008   •   15:53

Sâmbătă, o parte dintre membrii excluşi de fostul preşedinte Ion Popescu, au anunţat că nu îl recunosc nici pe actualul preşedinte, Mircea Banias, numit de centru în urma unei propuneri făcute de Biroul Permanent Judeţean. Mai mult decat atat, membrii PD-L sunt decişi să convoace un nou Birou Permanent Judeţean, deşi o mare parte dintre ei nu mai sunt în partid.

Rebelii din PD-L Constanţa au ieşit din nou la rampă, de această dată ţinta lor fiind noul preşedinte numit de la centru, Mircea Baniaş. Nici acesta nu este pe placul protestatarilor, pe motiv că nu ii reprezintă. Acuzaţiile au continuat şi la adresa Elenei Udrea, desemnată să se ocupe de reorganizarea filialei. Membrii exclusi din PD-L dar şi cei rămaşi încă în partid au anunţat că vor organiza un nou consiliu de coordonare local urmat apoi de unul judeţean, indiferent de consecinţe.

Scandalul din PD-L Constanţa a izbucnit după alegerile locale, când preşedinte al filialei a fost numit Ion Popescu. Contestat de o parte a democrat liberalilor, acesta a demisionat în urmă cu două saptămâni, nu inainte insa de a exclude 15 membrii ai organizatiei. Conducerea de la centru l-a numit in locul său pe Mircea Banias.

Antena 3

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close