Antena 3 CNN Politică Se teme Victor Ponta de Klaus Iohannis? Ce crede noul membru PNL

Se teme Victor Ponta de Klaus Iohannis? Ce crede noul membru PNL

Se teme Victor Ponta de Klaus Iohannis? Ce crede noul membru PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Feb 2013   •   20:46

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, noul membru PNL, nu crede că premierul Victor Ponta se teme şi nici nu crede că are motive, având în vedere că cei doi ar putea deveni adversari la funcţia de premier.

"Nu cred că premierul Ponta se teme şi nici nu are motive. Momentan nu iau în calcul o astfel de situaţie", a declarat Klaus Iohannis, miercuri seară, la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Premierul Victor Ponta este în acest moment propunerea USL pentru funcţia de premier, iar preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus astăzi că Iohannis este potrivit şi pentru a fi prim-ministru, dar şi preşedinte al României.


Citeşte şi Klaus Iohannis, în cărţi pentru un post de ministru în cabinetul Ponta II? Mi s-a oferit în Cabinetul Ponta I, dar nu am acceptat

Miercuri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat că se înscrie în PNL. "Începând de astăzi sunt membru al PNL. Am luat hotărârea să devin membru PNL în urma invitaţiei exprimată de domnul preşedinte Crin Antonescu", a declarat Klaus Iohannis.

Antonescu, despre posibilitatea includerii lui Iohannis în conducerea PNL: Nu aş vrea să ratăm ocazia

Iohannis: Nu exclud funcţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Klaus Iohannis se află la cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului. El este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) încă de la înfiinţare, din 1990, iar din 2001 este preşedintele formaţiunii.

Klaus Iohannis s-a lansat în politică în 2000, când FDGR a decis să aibă un candidat propriu la Primărie, cu scopul de a obţine mandate de consilieri locali.



×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close