Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   19:32

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, după retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi șeful liberalilor din București, Cătălin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena 3.

”Acum se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu (la Primăria București - n.r.). Dar de ce l-au schimbat pe Bușoi?”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Mai mult, jurnalistul nu a exclus nici posibilitatea ca fostul președinte Traian Băsescu să candideze pentru fotoliul de la Primăria București.

Co-președinții PNL, Alina Gorgiu și Vasile Blaga, au declarat, după retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primărie, că partidul va avea candidat propriu la Primăria Generală a Capitalei.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a preluat în decembrie 2015 conducerea celei mai mari filiale PNL din țară. Predoiu a fost candidatul PNL la funcția de premier, în tandem cu Klaus Iohannis.

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Cel mai probabil, Orban a fost turnat chiar de un coleg de partid, potrivit informațiilor Antena 3.

Citiți și PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

 

Parteneri
x close