Antena 3 CNN Politică Secretarul general adjunct al Guvernului o va înlocui temporar pe Daniela Andreescu

Secretarul general adjunct al Guvernului o va înlocui temporar pe Daniela Andreescu

Secretarul general adjunct al Guvernului o va înlocui temporar pe Daniela Andreescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Noi 2011   •   00:01

Secretarul general adjunct al Guvernului, Ştefan Gati, a declarat, vineri, că lui îi va reveni rezolvarea celor mai urgente probleme la SGG până la numirea unui nou secretar general al Guvernului, după revocarea Danielei Andreescu din această funcţie, potrivit Agerpres.

Ştefan Gati (UDMR) a subliniat, însă, că nominalizarea pentru postul de secretar general al Guvernului revine Partidului Democrat Liberal.

Premierul Emil Boc a revocat-o, vineri, pe Daniela Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului.

"Am luat decizia de revocare a doamnei Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului. Este o decizie administrativă şi doamna Andreescu şi autorităţile abilitate, în speţă ANI (Agenţia Naţională de Integritate - n.r.), vor face precizările necesare", a anunţat Boc.

Într-un comunicat de presă remis de SGG, Andreescu neagă acuzaţiile care i se aduc, susţinând că SGG nu se substituie RA-APPS.

O anchetă realizată de Antena 3 a arătat cum rudele şefei SGG, Daniela Andreescu, desfăşoară activităţi economice în diverse spaţii ale RA-APPS. Fiul Danielei Andreescu are un club de pescuit sportiv într-unul din spaţiile Regiei. Soţul secretarului general al Guvernului, Aurel Teodorescu, are şi el o firmă, Huntfish Delta SRL, tot într-o clădire RA-APPS, în care Daniela Andreescu susţine că funcţioneză un ONG.

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a făcut public unul dintre mesajele pe care le-a primit de la soţul secretarului general al Guvernului, fostul ofiţer de securitate Aurel Teodorescu. Mesajul a fost prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Daniela Andreescu Emil Boc
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close