Antena 3 CNN Politică Şedinţa Senatului în care trebuia să fie votată componenţa CNI a fost suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa Senatului în care trebuia să fie votată componenţa CNI a fost suspendată din lipsă de cvorum

Şedinţa Senatului în care trebuia să fie votată componenţa CNI a fost suspendată din lipsă de cvorum
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Oct 2010   •   13:39

Noua componenţă a Consiliului Naţional de Integritate nu a putut fi votată în Senat din cauza lipsei de cvorum. Lucrările au fost suspendate, după ce mai mulţi senatori PDL şi UDMR au părăsit sala de şedinţă, informează Mediafax.

Iniţial, liderul grupului senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a propus ca votul pentru noii membri ai CNI să fie amânat. Propunerea acestuia a fost însă respinsă cu 50 de voturi "împotrivă" şi 41 de voturi "pentru".

După ce amânarea votului a fost respinsă, liderul senatorilor democrat-liberali a solicitat o pauză de consultări de 45 de minute, care a fost refuzată însă de preşedintele de şedinţă. Teodor Meleşcanu a acordat numai zece minute de pauză.

După epuizarea pauzei acordate, Cristian Rădulescu a cerut prelungirea pauzei cu încă zece minute. În cele din urmă, preşedintele de şedinţă a constatat că în sala de şedinţă mai erau doar 35-37 de senatori, fiind nevoit să suspende lucrările din Senat.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close