Antena 3 CNN Politică Senatoarea pentru care banii din indemnizaţia de parlamentar o pun în dificultate: Nu-mi ajung nici pentru coafor

Senatoarea pentru care banii din indemnizaţia de parlamentar o pun în dificultate: Nu-mi ajung nici pentru coafor

Senatoarea pentru care banii din indemnizaţia de parlamentar o pun în dificultate: Nu-mi ajung nici pentru coafor
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2015   •   07:49

Senatoarea Vasilica Steliana Miron se plânge că indemnizaţia de parlamentar este atât de mică încât nu îi ajunge nici măcar pentru coafor. Steliana Miron spune că, dacă nu ar fi susţinută de soţul său şi de părinţi, ar reuşi cu greu să îşi cumpere haine şi să meargă la saloane de înfrumuseţare.

De altfel, senatoarea a recunoscut, în direct la Antena 3, că o costă 5.000 de lei pe lună doar ţinutele pentru serviciu, dar a negat că ar fi spus că nu-i ajung banii.

Într-un interviu, senatoarea Steliana Miron a mărturisit că nu se îmbracă niciodată de două ori la fel şi că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei. O sumă pe care o consideră modică mai ales că indemnizaţia de senator nu i+ar ajunge şi pentru haine şi pentru coafor.

"Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor", a spus aceasta, potrivit stiripesurse.ro

La Antena 3, senatoarea a negat însă că s-ar fi plâns de indemnizaţia de senator.

"Nu am declarat niciodată că nu îmi ajung banii de coafor. Am fost întrebată de ce nu îmi cumpăr haine de firmă, ca celelalte colege. Am spus că nu îmi permit asta. M-au ajutat soţul şi părinţii şi pot merge la coafor o dată la două săptămâni", a spus senatoarea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Senatoarea PNL este extrem de nemulţumită că presa nu îi vede şi realizările pe care le are în calitate de vicepreşedinte al comisiei de muncă din Senat. Cu toate acestea, întrebată cât este valoarea pensiei medii, Vasilica Miron a părut puţin încurcată. 

Deşi nu are nicio problemă să îşi etaleze ţinutele şi bijuteriile, Steliana Miron este îngrijorată de sărăcia altora. În urmă cu un an i-a cerut socoteală premierului Victor Ponta cu privire la salariile mici şi legile proaste după care este guvernată ţara.

"România reală sperie! Sperie prin sărăcie, prin lipsă de perspectivă imediată, dar şi viitoare. (...) Legile în România au creat monştri, au inversat valori, au dezumanizat persoane şi au rupt pentru o perioadă lungă de timp echilibrul social", spunea Vasilica Miron în interpelarea adresată premierului Ponta.

Vasilica Steliana Miron a trecut de la PP-DD la PNL în februarie 2014, aflându-se acum la primul mandat de senator. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close