Antena 3 CNN Politică Senatorul PNL pasibil de excludere după atacul la Iohannis, detalii în exclusivitate despre cum a fost pedepsit până acum

Senatorul PNL pasibil de excludere după atacul la Iohannis, detalii în exclusivitate despre cum a fost pedepsit până acum

Senatorul PNL pasibil de excludere după atacul la Iohannis, detalii în exclusivitate despre cum a fost pedepsit până acum
07 Iun 2016   •   21:17

Eșecul înregistrat de PNL la alegerile locale l-au făcut pe senatorul Cristian Bodea să aducă critici grave la adresa conducerii partidului care, susţine acesta, a decontat greşelile preşedintelui Klaus Iohannis.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Bodea a afirmat că nu are de când să plece la alt partid, iar dacă va fi dat afară din cauza declaraţiilor la adresa lui Iohannis va fi un "analist politic fericit".

Citește și Scandal monstru în PNL. Senator liberal: Dacă Iohannis spune o prostie, noi trebuie să aplaudăm. Nu accept dictatura!

Senatorul PNL Cristian Bodea a dezvăluit în exclusivitate, în cadrul ediției de marți a emisiunii ''Subiectiv'', moderată de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu, ce ecou au avut în partid declarațiile sale.

''O să vedeți mâine dacă pățesc ceva. Am mai vorbit așa și după aceea două săptămâni nu am mai avut voie la televizor, spre exemplu (...) Eu nu înțeleg de ce e o problemă că vorbesc liber în PNL, că îndrăznesc să critic pe Iohannis, pe Cioloș sau conducerea partidului și unele decizii ale lor. Cer un congres democratic pentru legitimitate în partid și o detașare de domnul Iohannis'', a spus Bodea.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close