Antena 3 CNN Politică Sex-simbolurile din politica românească

Sex-simbolurile din politica românească

Sex-simbolurile din politica românească
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Aug 2015   •   10:47

Sex-simbolurile consacrate ale politicii româneşti sunt deja istorie. Elena Udrea, Roberta Anastase sau Alina Gorghiu pierd teren în faţa mult mai tinerelor lor colege. 

 
Valeria Scehelan - de la PNL, sau Cătălina Ştefănescu - de la PSD sunt acum în topul preferinţelor păoliticienilor, care le-ar da votul lor pentru titlul de "Miss Parlament", fără prea multă dezbatere. 
 
Iar lista nu se opreşte aici.
 
Tocurile ascuţite, parfumurile scumpe, hainele de fiţe sau bijuteriile perfect asortate sunt doar câteva dintre armele cu care tinerele parlamentare se aruncă în bătălia politică. Imaginea ţine loc de argument, aşa că nu puţine sunt cele care apelează la astfel de trucuri, pentru a se putea lupta de la egal la egal cu bărbaţii. 
 
"Sexul vinde orice" - este o lecţie pe care un tânăr liberal din Giurgiu a înţeles-o şi a aplicat-o cu succes. În 2011, Emil Epure, pe atunci preşedintel al filialei locale a tineretului PNL, a organizat o petrecere de pomină. Pentru ca lumea să nu se plictisească, a angajat un grup de animatoare, responsabile cu atmosfera. 
 
Corina Ungureanu, care a devenit mai întâi celebră datorită performanţelor în gimnastică, iar apoi a pictorialelor sexy, a încercat să se afirme şi în politică. S-a înscris la UNPR, apoi a plecat la PSD, pentru ca în 2014 să candideze pentru un post de europarlamentar. Nu a obţinut însă voturile necesare, aşa că a rămas cu realizările din domeniul sportiv şi cu admiraţia a milioane de bărbaţi. 
 
În politică e loc pentru toată lumea. Chiar şi pentru asistentele TV. Mădălina Bălan, una dintre cele blonde şi mai sexy vedete al postului Antena Stars a devenit la începutul acestui an liberală cu acte-n regulă. Mădălina a explicat că este o mare fană a preşedintelui Klaus Iohannis şi că de aceea s-a înscris în PNL.
 
Oana Zăvoranu a cochetat şi ea o perioadă cu politica. În 2008, s-a înscris în PRM şi ar fi trebuit să reprezinte partidul pe listele pentru alegerile parlamentare, adică să devină deputat. Cel care i-a făcut un lobby susţinut a fost chiar liderul partidului de la acea vreme, Corneliu Vadim Tudor. Acesta arăta că în PRM este nevoie de "tineri patrioţi şi cu frica lui Dumnezeu", iar Oana avea - în viziunea lui - toate aceste calităţi. 
 
Până la urmă, Querida a fost înlocuită pe listele pentru alegeri, dar şi în inima Tribunul. De-a lungul anilor, Corneliu Vadim Tudor a vrut ba s-o dea în judecată pe Oana, ba s-o interneze la ospiciu. 
 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close