Antena 3 Politică Silviu Prigoană a renunţat la funcţia de consilier general al CGMB

Silviu Prigoană a renunţat la funcţia de consilier general al CGMB

de M.Z.    |    18 Iun 2012   •   14:51
Silviu Prigoană a renunţat la funcţia de consilier general al CGMB
Sursa foto: Foto: Intact Images

Deputatul Silviu Prigoană a declarat, luni, că a decis să se retragă din funcţia de consilier general al Capitalei şi a înaintat deja o cerere conducerii PDL Bucureşti.

"Nu este o informaţie. Este o certitudine. La ora 13.00 am depus cererea de retragere din Consiliul General la conducerea partidului, conducerea PDL Bucureşti. Astăzi (luni - n.r.) am avut o discuţie cu conducerea partidului, partidul a decis că are nevoie de mine în Parlament, pentru că am început să stăm cam slăbuţ în Parlament. Pe lista de consilieri erau mulţi alţii care cunosc problemele şi eu nu puteam să pun în practică din funcţia de consilier general programul meu de primar. Era diferit. Dar, pot să-mi termin proiectele din Parlament", a declarat Silviu Prigoană, potrivit Agerpres.

Locul rămas vacant după plecarea lui Prigoană va fi ocupat de următorul pe lista de candidaţi democrat-liberali în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

"În locul meu va veni următorul pe listă", a precizat deputatul PDL.

Potrivit rezultatelor comunicate de BEM, consilierii PDL în CGMB sunt: Vasile-Silviu Prigoană, Simona Creţu, Ionel-Cristinel Deaconescu, Marius-Cristian Ţugurel, Cătălin-Lucian Iliescu, Mircea-Cristian Raicu, Florin-Laurenţiu Vlădan, Tiberiu-Ionel Nicolin, Maria-Mirela Dinu, Silviu Văduva, Ioan Şteţco.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close