Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei: Câți bani investește Nicușor Dan pentru campania electorală

Sinteza zilei: Câți bani investește Nicușor Dan pentru campania electorală

Sinteza zilei: Câți bani investește Nicușor Dan pentru campania electorală
de M.Z.    |    11 Apr 2016   •   22:50

Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, spune că formațiunea pe care o conduce se finanțeză în principal din donații, a strâns până acum circa 150.000 de euro și are promisiuni că pentru întreaga campanie suma va ajunge la circa 300.000 de euro.

”Am strâns cam 150.000 de euro de la oameni de afaceri și mai avem promisiuni până spre 300.000 de euro”, a spus Nicușor Dan într-un interviu prezentat luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Candidatul USB la Primăria Capitalei a spus că s-a gândit și la mecanismul lansării de donații on-line, însă legea finanțării partidelor politice s-a schimbat și se cere identitatea donatorului.

”Cu acest lucru nu sunt de acord (...) Apoi, există o reticență la oamenii de afaceri de a te asocia cu politicul”, a adăugat Nicușor Dan.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a anunțat luni că se retrage din cursă, după ce procurorii DNA au anunţat că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

Se vehiculează un nou nume din PNL pentru Primăria București. ”Se vorbește de candidatura lui Cătălin Predoiu”

Citiți și Ponta, Dragnea și Tăriceanu - întâlnire de taină. Surse: Ponta insistă ca șeful ALDE să candideze la Primărie. Ce i se pregătește lui Firea

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close