x close

Sinteza zilei. Victor Ponta și USR, în ALDE european - document exclusiv

05 Iun 2019   •   21:25
Sinteza zilei. Victor Ponta și USR, în ALDE european - document exclusiv foto: Antena 3

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, a intrat alături de USR în noua formulă ALDE.

Informația a fost prezentată în exclusivitate de Mihai Gâdea, în ediția de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei":

"Cu alte cuvinte, dacă Dacian Cioloș este și va fi șeful grupului ALDE, este și șeful lui Victor Ponta în Parlamentul European. Documentul exclusiv vorbeșt despre intrarea lui Victor Ponta într-o familie politică ce este dominată de partidului lui Emmanuel Macron în care intră USR. V-am spus de la început că, de fapt, Dan Barna vrea să-și consolideze poziția, vrea să fie unul dintre cei care contează în noua familie politică. Este vechiul ALDE, dar care acum se reașează, se repoziționează ", a spus Mihai Gâdea.

"Aceasta este o grupare și foarte soroșistă și locul USR chiar aici era. Dacă ALDE ar fi intrat în Parlamentul European sigur ar fi plecat din combinația asta pentru că nu și-ar fi găsit locul aici.

Ponta e o chestie de pripas. Adică el s-a dus pe acolo, a mai stat pe la o cafeluță pe la unul, pe la altul. A zis 'băi, care ne băgați și pe noi în seamă că suntem și noi doi amărâți. Ne-au împins securiștii să rupem PSD-ul. Uite, am reușit și noi să intrăm în Parlament, luați-ne și pe noi pe acolo.' Nu mi se pare relevant, pentru că personajul politic Ponta nu e un personaj relevant", a spus Mugur Ciuvică, la Sinteza zilei.

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati