Antena 3 CNN Politică Sondaj devastator pentru Klaus Iohannis

Sondaj devastator pentru Klaus Iohannis

Sondaj devastator pentru Klaus Iohannis
23 Oct 2015   •   23:02

Un sondaj Sociopol, efectuat în perioada 16-20 octombrie, evidenţiază faptul că Regele Mihai se află în topul încrederii românilor, într-un procent de 56%, urmat de preşedintele Klaus Iohannis, pe locul al doilea, cu 42%. De asemenea, potrivit sondajului, majoritatea românilor sunt nemulţumiţi de activitatea şefului statului, dar sunt de părere că Guvernul Ponta trebuie lăsat să-şi încheie mandatul, potrivit romaniatv.net.

Sondajul Sociopol dezvăluie că 53% dintre români cred că România se îndreaptă spre o direcţie greşită, în timp ce 33% într-o direcţie bună, iar 13% dintre respondenţi au spus că nu ştiu nu răspund.

În ceea ce priveşte încrederea în personalităţile publice, Regele Mihai conduce topul cu 53%, urmat de Klaus Iohannis cu 42%, Mugur Isărescu pe locul al treilea cu 39%, Patriarhul Daniel cu 38%, Victor Ponta cu 36%, urmat de Gabriel Oprea cu 35%.

Referitor la activitatea şefului de stat şi a premierului, respondenţii s-au arătat nemulţumiţi în proporţie de 52% de activitatea lui Klaus Iohannis. Dintre aceştia, 31% sunt destul de nemulţumiţi şi 19% foarte nemulţumiţi. Totuşi, 44% dintre românii chestionaţi au răspuns că sunt mulţumiţi de activitatea sa în fruntea statului.


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Gabriel Oprea Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close