Antena 3 CNN Politică Sora lui Năstase, după condamnarea fostului premier: Cătuşele portocalii sunt peste tot

Sora lui Năstase, după condamnarea fostului premier: Cătuşele portocalii sunt peste tot

Sora lui Năstase, după condamnarea fostului premier: Cătuşele portocalii sunt peste tot
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Ian 2014   •   07:36

"Cătuşele portocalii sunt peste tot" - o spune sora lui Adrian Năstase, Dana Barb, convinsă că singurul care mai poate face dreptate acum, după condamnarea fostului premier, este Dumnezeu. 


Întreaga familie a aşteptat decizia instanţei cu sufletul la gură, iar Andrei Năstase a postat pe Facebook o fotografie în care apare împreună cu părinţii săi. A vrut să transmită astfel un semnal că familia rămâne unită în faţa problemelor. 

Până la aflarea sentinţei, la reşedinţa familiei Năstase a fost o linişte apăsătoare, mai ales după tentativa de sinucidere de la prima condamnare.
 
La rândul ei, Dana Năstase, deşi a scăpat de închisoare, va fi supravegheată continuu de poliţie, timp de opt ani. În toată această perioadă, în fiecare lună va trebui să meargă să le spună inspectorilor dacă se mută, dacă pleacă din oraş şi din ce trăieşte. 

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă, la patru ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită, iar soţia sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Zambaccian.
 

×
Subiecte în articol: nastase condamnat Adrian Nastase
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close