Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria: Nu sunt singur!

Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria: Nu sunt singur!

Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria: Nu sunt singur!
Sursa foto: Foto: gov.ro
16 Iun 2017   •   13:34

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la conferința de presă organizată cu ocazia sosirii în România a premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, că nu este singur în Guvern și că „toată lumea este la muncă”.

„Situaţia politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituţional şi respectând toate legile”, a mai spus Grindeanu.

"Nu sunt singur. Aşa cum v-am spus şi ieri (joi - n.r.), toată lumea este la muncă. Situaţia politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituţional şi respectând toate legile. Aşa funcţionează un stat de drept şi aşa funcţionează un stat membru al Uniunii Europene, aşa cum este România. Îmi doresc cât mai rapid să se încheie această perioadă de instabilitate politică, astfel încât să putem să oferim garanţia stabilităţii pentru investitori, pentru cei care vor să vină să investească în economia noastră", a declarat Sorin Grindeanu în cadrul conferinţei de presă susţinută alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel, la finalul convorbirilor oficiale pe care aceştia le-au avut la sediul Guvernului. 

Prezent în România într-o vizită oficială, premierul Luxemburgului a afirmat că vizita sa în România vine într-un moment în care țara noastră dă dovadă de instabilitate, lucru extrem de nociv mai ales în ochii investitorilor străini.

Întrebat de jurnaliști cum se vede criza politică din România în Europa, Bettel a afirmat că astfel de crize se petrec în toate țările, însă este important ca România să-și regăsească repede stabilitatea.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu guvern
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close