Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEC: "Cred cu tărie că este momentul schimbării" (VIDEO)

Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEC: "Cred cu tărie că este momentul schimbării" (VIDEO)

Sorin Oprescu şi-a depus candidatura la BEC: "Cred cu tărie că este momentul schimbării" (VIDEO)
Sursa foto: Sorin Oprescu
23 Oct 2009   •   10:44

Primarul Capitalei Sorin Oprescu şi-a depus candidatura oficială pentru Cotroceni la BEC, împreună cu 400.000 de semnături de susţinere. Cel care pe timpul campaniei electorale îşi va lua concediu de odihnă de la primărie a preferat să fie ultimul concurent care intră oficial în cursa prezidenţială.

Oprescu a fost întâmpinat la intrarea în sediul BEC de mai multe zeci de susţinători aduşi cu autocarul de campanie, îmbrăcaţi în tricouri albe cu mesajul ?Oprescu preşedinte?.

?Eu cred cu tărie că aşa cum vindecarea nu vine de la sine nici curajul nu se afirmă stând în casă. Oamenii independenţi sunt mulţi foarte mulţi, sunt cei mai mulţi în ţara asta. Dacă te iei după sondaje nici nu mai contează alegerile. Eu le spun concetăţenilor mei că aceste alegeri contează. Îi invit cu toata dragostea la vot, în susţinerea mea, pentru că cred cu tărie că este momentul schimbării. Hai România? a declarat Oprescu după finalizarea procedurii de depunerii a candidaturii şi a dosarelor cu semnăturile de susţinere.

În urmă cu un an, dosarul său de candidatură la Primăria Generală a provocat un scandal după ce autorităţile abilitate au constatat o serie de nereguli în cazul semnăturilor de susţinere unde figurau inclusiv persoane decedate.



Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close